لذت شنیدن صدای کودکان با سمعک

از روزی که مریم به مهروماه آمد، می‌دیدیم که اعتماد به نفس پائینی دارد. او در زندگی‌اش مشکلات بسیاری را از سر گذرانده بود، از جمله‌ی آنها مشکلی بود که مریم در ارتباط برقرار کردن با همسر و فرزندانش داشت.
با پیگیری و بررسی‌های مددکاران اجتماعی موسسه متوجه شدیم مریم از کم‌شنوایی رنج می‌برد و این موضوع تاثیر مستقیمی بر مشکلاتی که درگیر آنها بود می‌گذاشت.
اما چند روز گذشته که سمعکی برای مریم از سوی موسسه تهیه شد دنیا برایش تغییر کرده، حالا می‌تواند صدای کودکانش را بشنود و لذت ببرد. با شنیدن صدای خنده‌های مریم بعد از اولین باری که از سمعک استفاده کرد، خستگی این روزهای سخت برای ما و همکارانمان کمرنگ‌ شد.

پویش «همه با هم برای آموزش کودکان»

شما هم به پویش «همه با هم برای آموزش کودکان» بپیوندید.

در این پویش قصد داریم تا با حمایت شما، تعداد بیشتری از کودکان بازمانده از تحصیل و پیش‌دبستانی را از آموزش رایگان و با کیفیت بهره‌مند کنیم.

این پویش با هدف گسترش طرح حمایت تحصیلی مهروماه از کودکان بازمانده از تحصیل و پیش‌دبستانی شکل گرفته.

با انتشار این پوستر سهمی در آموزش کودکان داشته باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با روابط عمومی تماس بگیرید.
۰۹۳۰-۳۱۷۵۶۸۰

توزیع بسته‌های عیدی، نوروز ۱۴۰۰

روزهای پایانی سالی سخت را پشت سر می‌گذاریم به امید آمدن بهار و زندگی‌ بهتر و شاداب‌تر همچون شکوفه‌های بهاری.
در این سال سخت، برکت از سفره‌های بسیاری از مردم این سرزمین رفت و پیدا کردن لقمه‌ای نان جزو اولین دغدغه‌های مردم شد. خانواده‌های بسیاری که پیش از این نیز از توان اقتصادی پائین‌تری برخوردار بودند؛ زیر فشار بیشتری قرار گرفتند اما ما در مهروماه همچون گذشته در تلاشیم تا از این فشار کم کنیم و از هفته‌ی گذشته به مناسبت آمدن نوروز، بسته‌های عیدی را بین خانواده‌ها و کودکانشان توزیع کردیم. امروز نیز آخرین مرحله‌ی توزیع انجام شد و در مجموع ۴۰۰ کودک بسته‌های عیدی (لباس، شیرینی و شکلات، آبرنگ و دفتر) و ۴۲۰ خانواده اقلام بهداشتی و مواد غذایی و بن ارزاق دریافت کردند.

حضور کودکان پیش دبستانی در مهروماه با رعایت نکات بهداشتی در دوران کرونا

کودکان پیش دبستانی مهروماه با توجه به محدودیت‌هایی که در برگزاری کلاس‌ها وجود دارد، روزهایی در هفته، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در موسسه حاضر می‌شوند تا برخی مهارت‌ها را توسط مربیانشان آموزش ببینند. به امید اینکه روزهای بدون کرونا هر چه زودتر از راه برسد.

زنان نان آور مهروماه در روزهای کرونا همچنان پشت چرخ می نشینند و کار می کنند

زنان کارگاه خیاطی و سوزن‌دوزی مهروماه با وجود مشکلات و سختی‌های معیشتی فراوانی که با شیوع کرونا بر تعداد آنها افزوده شد، هر صبح با امید به ساختن زندگی بهتر برای خود و خانواده‌شان در کارگاه حاضر می‌شوند و با رعایت نکات بهداشتی پشت چرخ‌های خیاطی می‌نشینند تا نان حلال را بر سر سفره‌شان ببرند.
خرسندیم از اینکه این کارگاه کوچک، خانه‌ی امید این زنان است. شما همراهان گرامی نیز مثل همیشه می‌توانید برای حمایت از آنها ما را همراهی کنید تا این زنان با قلبی پرامید در کارگاه حاضر شوند. شماره کارت: ۶۲۷۴۱۲۱۹۴۰۰۰۱۶۱۳ بانک اقتصاد نوین به نام موسسه مهروماه. حمایت از طریق وارد کردن کد زیر از طریق تلفن همراه
*۷۸۰*۲۲۳۸#

محمد؛ کودک کاری که شانه‌هایش دیگر تاب بار سنگین را نداشت به زندگی خود پایان داد.

محمد، فوتبال‌دوست و توپ‌جمع کن تیم فوتبال شهرداری ماهشهر بود. بعد از شیوع کرونا که آموزش‌ها به صورت مجازی برگزار شد، به دلیل عدم توانایی در خرید گوشی از تحصیل بازماند. او در ساعات دیگر روز همراه پدرش در یکی از خیابان‌های ماهشهر باربری می‌کرده تا کمک‌خرج خانواده باشد اما همه‌ی رویاهای کودکانه‌ی او در چند ثانیه بر باد رفت.

لایو اینستاگرامی با موضوع بررسی لایحه‌ی منع خشونت علیه زنان از دیدگاه جامعه‌شناسی

مهروماه به مناسبت روز جهانی زن برگزار می‌کند.
در این لایو به همراه دو جامعه‌شناس به بررسی لایحه‌ی منع خشونت علیه زنان از دیدگاه جامعه‌شناسی می‌پردازیم.

با ما در روز ۲۰ اسفند ساعت ۲۰ همراه باشید تا به جنبه‌‌های مختلف این موضوع بپردازیم.

کودکانِ قربانی نبود عدالت آموزشی در مدرسه کانکسی سوختند

هنوز چهره زیبای «دخنرکان شین‌آبادی» پیش چشمانمان است، چهره‌های معصومی که با امید و شوق به آموختن راهی مدرسه شدند اما آتش نصیبشان شد. حال این روزها خبر فوت دومین دانش‌آموز حادثه‌دیده در آتش‌سوزی مدرسه کانکسی دزفول داغی بر داغ‌هایمان اضافه کرده است. کودکانی که بیش و پیش از همه قربانی بی‌عدالتی در نظام آموزشی کشور هستند. کودکانی که سهم آنها از میان ساخت‌و‌سازهای هزاران میلیاردی در کشور، به صفر می‌رسد و یک فضای ناامن را برای گذراندن بهترین ساعات کودکی و نوجوانی آنها اختصاص داده‌اند.

حضور داوطلبانه معلمان مدرسه سلام در کلاس های کودکان بازمانده از تحصیل

ما در مهروماه تلاش می‌کنیم حتی در شرایط سخت نیز اولویت آموزش برای کودکان را در نظر بگیریم و حالا با همراهی داوطلبانه‌ی چند تن از معلمان «مدرسه‌ سلام» سختی‌ها را مرتفع می‌کنیم. این معلمان برای کودکان بازمانده از تحصیل و کودکانی که به لحاظ آموزش نیاز به کمک بیشتری دارند، کلاس‌های تقویتی در موسسه تشکیل می‌دهند و تا در روزهایی از هفته با حفظ موارد بهداشتی آموزش‌ها و تمرینات بیشتر را برای این دسته از کودکان داشته باشند و در کنار آن بسته‌های حاوی نوشت‌افزار و کیف مدرسه نیز به موسسه اهدا کرده‌اند.

نمایشگاه مجازی بهاره مهرسا

صدای پای بهار می‌آید و ما به امید شکوفه‌های بهاری و زندگی تازه این سال سخت را پشت سر می‌گذاریم.
شما هم می‌توانید با حضور در نمایشگاه مجازی مهرسا (صنایع دستی زنان مهروماه) و خرید این محصولات با ما همراه شوید تا این شکوفه‌های بهاری را بر درخت زندگی زنان، کودکان کار و خانواده‌هایشان بنشانیم.

زمان: ۱۸ الی ۲۰ اسفند
آدرس اینستاگرام مهرسا

حضور پزشک متخصص در مهروماه و ویزیت منظم مراجعین

دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی از حقوق اولیه‌ی هر انسانی است. اما در واقعیت انسان‌های بسیاری هستند که به این امکان دسترسی ندارند و به همین دلیل دچار مشکلات جسمی و روانی بسیاری می‌شوند. ما در مهروماه تلاش می‌کنیم تا این امکان را به صورت رایگان در اختیار خانواده‌های تحت پوشش قرار دهیم. به همین منظور پزشک داوطلب و همراه مهروماه یک روز در هفته زمان خود را به خانواده‌ها اختصاص می‌دهند تا این افرادِ به حاشیه رانده شده از این امکان ضروری بهره‌مند شوند.

گزارش مالی مهروماه در پائیز ۹۹

شفافیت مالی از جمله اصول مهمی است که ما در مهروماه به آن پایبند هستیم. به همین منظور گزارش‌های مالی مربوط به فعالیت‌ها و هزینه‌ها را در فواصل زمانی مشخصی به شما عزیزان که همواره حامی و همراه ما بودید، ارائه می‌‌کنیم. در این اینفوگرافی با گزارش مالی مهروماه در پائیز ۹۹ بیشتر آشنا می‌شوید.

امتحانات ترم اول کودکان بازمانده از تحصیل

مهروماه برای کودکانی که در پشت نیمکت‌های مدرسه جایی برایشان نبود، خانه‌ی امید است. کودکان بازمانده ازتحصیل پایه‌ی سوم تا پنجم که کلاس‌هایشان به صورت مجازی برگزار می‌شد حالا در امتحانات ترم اول به‌صورت حضوری و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی شرکت کردند تا آموخته‌های خود را محک بزنند.

برگزاری کارگاه آشنایی با فضای مجازی و آسیب های احتمالی آن برای مادران کودکان

در روزگاری زندگی می‌کنیم که دسترسی به اینترنت و فضاهای مجازی از جمله ضروریات زندگی شده است و امکانات بسیاری را برایمان به ارمغان آورده اما نکته‌ی بسیار مهم این است که در استفاده از این فضاها باید از پیامدهای منفی آن نیز غافل نباشیم. کودکان از جمله گروهی هستند که امروزه سهم عمده‌ای از اینترنت را دارند و والدین باید با آگاهی کامل و اشراف به این فضاها، کودکانشان را از آسیب‌های احتمالی ناشی از آن در امان نگه دارند.

یک تجربه حدید و متفاوت برای کودکان پیش دبستانی

کودکان پیش‌دبستانی مهروماه در یکی از فعالیت‌هایی که این روزها به صورت مجازی انجام‌ می‌شود با نحوه‌ی تهیه‌ی خمیر و پختن نان در خانه آشنا شدند و با مشارکت مادرانشان این تجربه‌ی جدید و مفید را کسب کردند. این فعالیت از جمله‌ فعالیت‌های مربوط به کلاس بامن بخوان است که در آن کودکان در هر جلسه با مفهوم و مهارت جدیدی آشنا می‌شوند و این بار با مراحل پخت نان آشنا شدند.

آموزش آنلاین مربیان با هدف بهبود عملکرد آنها

در پائیزی که با فراز و نشیب بسیار همراه بود و تمامی آموزش‌های مهروماه به صورت مجازی برگزار شد، همزمان با برگزاری کلاس‌های آنلاین برای مادران و کودکان و به منظور ارتقای سطح کیفی آموزش و بهبود عملکرد مربیان و همکاران واحد آموزش، کلاس‌های آموزشی با محوریت راه‌های تقویت قوای یادگیری (حافظه، تمرکز، روان‌خوانی، محاسبات و …) به صورت آنلاین برگزار شد تا علاوه بر معلمان که بر توانمندی‌های تدریسشان افزوده می‌شد، کودکان نیز از آموزشی با کیفیت و دقت بیشتر برخوردار باشند.

توزیع بسته های یلدایی

در آخرین روز پائیز و در این روزهایی که با سختی‌های بسیار همراه است به استقبال زمستان پربرکت می‌رویم به امید روزهایی که قلب‌هایمان همچون برف نو سپید و عاری از هر ناپاکی باشد. در این روز مبارک، با همراهی شما عزیزان توانستیم بسته‌های یلدایی را برای خانواده‌هایی که دیرزمانی است رنگ و شور از سفره‌های یلدایشان رفته، آماده کنیم و در اختیارشان قرار دهیم.

عنوان جگفتگوی ویژه‌ی در لایو اینستاگرام با موضوع: بررسی آسیب‌های فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان

مهروماه با همراهی موسسه‌ی نسل آنلاین برگزار می‌کند.

گفتگوی ویژه‌ی در لایو اینستاگرام با موضوع:
بررسی آسیب‌های فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان (آزارهای جنسی، قلدری مجازی) و شیوه‌ی نظارت و آموزش‌های درون خانواده

هنر را به کار تبدیل کرده‌ام؛ گفتگو با یکی از زنان هنرمند مهروماه

کارهای سوزن‌دوزی دستی رقیه کم‌نظیر است. کمتر کسی باور می‌کند دوخت‌های ظریفی که روی تاروپود پارچه‌ها زده شده کار دست است. رقیه سال‌هاست با مهروماه همراه است و در این مدت از هنر و توانمندی‌اش برای کسب درآمد استفاده می‌کند. با او به گفت‌وگویی دوستانه نشستیم تا برایمان از خودش، زندگی‌اش و مسیری که تا امروز طی کرده بگوید.

مهربانی را به بلندای یلدا پیوند بزنیم

در نمایشگاه مجازی پائیزه‌ی مهرسا؛ هنر دست زنان مهروماه با ما همراه باشید تا کنار هم بتوانیم با خرید این محصولات، از زنان هنرمند و نان‌آور حمایت کنیم و با حمایت از توانمندسازی آنها به حذف کار کودک کمک کنیم. در روزهای ۲۸ تا ۳۰ آذر منتظر حضور و حمایت شما هستیم.

توزیع بسته های ارزاق در روزهای کرونایی

در این روزهای کرونایی که شرایط اقتصادی کمرشکن شده، اقشاری با درآمد کمتر و بدن درآمد بسیار بیشتر تحت فشار هستند و در تامین مایحتاج اولیه‌ی زندگی نیز مانده‌اند. با توجه به این وضعیت واحد مددکاری اجتماعی مهروماه بر اساس نیازسنجی‌هایی که انجام داده برای این دسته از خانواده‌ها، تعداد ۱۷۷ بن و ۵۴ بسته‌ی ارزاق در نظر گرفته و در ماه گذشته بین آن‌ها توزیع کرده. این اقلام شامل: گوشت، برنج، قند، روغن و …. بود. به امید روزهایی که نان‌آوران خانه شرمنده‌ی خانواده‌شان نباشند.

لایو اینستاگرامی با موضوع منع خشونت علیه زنان

به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان در لایو اینستاگرام به بررسی انواع خشونت، چالش‌ها و راهکارها می‌پردازیم.
با ما همراه باشید تا به سوالات و دغدغه‌های شما راجع به این موضوع بپردازیم.

زمان: چهارشنبه، ۵ آذر، ساعت ۱۹

هشتمین دوره جایزه مهر کتاب

چند سالی است که با همکاری سه گروه موسسه‌ی مهر طاها، موسسه‌ی مهروماه و انجمن پرنده درخت کوچک، جشنواره‌ی جایزه کتاب مهر برگزار می‌شود.
امسال اما سازمان‌های مردم نهاد بیشتری از جمله خیریه شکوفا و همچنین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز همراه ما هستند تا بتوانیم این طرح را پرشورتر از هر سال دنبال کنیم.

حمایت های روانی در دوران کرونا

در شرایطی که همه‌گیری بیماری کرونا بر مشکلات معیشتی مردم افزوده، افزایش حجم آسیب‌ها و مشکلات روحی نیز دور از انتظار نیست. واحد مددکاری اجتماعی و روانشناسی مهروماه پس از بررسی‌های انجام شده لزوم ارائه‌ی خدمات به زنان و کودکان در این روزها را درک کرده و با رعایت کامل نکات بهداشتی، مشاوره‌های فردی به آنها از سوی مددکاران و روانشناسان باتجربه‌ی موسسه ارائه می‌شود تا بتوانند با آسیب‌های کمتری این روزهای دشوار را سپری کنند.

توزیع ماسک‌ در شهرستان سرباز توسط موسسه‌ی مهروماه

خبر شیوع کرونا در چند روستای شهرستان سرباز، ما را بر آن داشت تا علاوه بر توزیع صابون مایع «کولیگ»، قدم دیگری هم برداریم. اقدام بعدی ما در راستای مقابله با کرونا و انجام مسئولیت اجتماعی‌مان، تهیه و ارسال ماسک‌ به منطقه بود. بدین منظور چهار هزار و چهارصد عدد ماسک پارچه‌ای تهیه کردیم. هزار عدد ماسک یکبار مصرف نیز میان خانوارهایی که فردی با تست کرونای مثبت دارند، توزیع خواهد شد.

برگزاری کلاس سوادآموزی به صورت مجازی در روزهای کرونا

با وجود کرونا و تعطیل شدن فعالیت‌های حضوری، ما در مهروماه همچنان به ادامه‌ی روند آموزش اما در فضای مجازی ادامه می‌دهیم و زنان کلاس سوادآموزی مانند کودکانشان در کلاس‌های آنلاین شرکت می‌کنند و علاوه بر دروس مربوط به پایه‌ی تحصیلی خود، به آموزش زبان انگلیسی نیز مشغولند.

تولید و توزیع صابون مایع در روستای سرباز بلوچستان توسط مهروماه

خبر جان باختن دو تن بر اثر ابتلاء به کرونا و مبتلا شدن ۲۲ نفر در چند روستای شهرستان #سرباز، آشفته و نگرانمان کرد. مهروماه در راستای مسئولیت اجتماعی خود و به منظور مقابله با کرونا طی روزهای گذشته توزیع صابون مایع استاندارد«کولیگ» که در کارگاه صابون سازی #مهروماه در شهرستان سرباز تولید آن ادامه دارد را در این‌مناطق آغاز کرده است.

آخرین روزهای تابستان

پائیز از راه رسید و کلاس‌های تابستانه‌ی خانه فرهنگ و هنر مهروماه در آخرین هفته از فعالیت خود در فصل تابستان اندوخته‌های بسیاری برای کودکان و نوجوانان به همراه داشت. امیدواریم بتوانیم پس از انجام بررسی‌های لازم، کلاس‌های هنری و زبان را به صورت مجازی برگزار کنیم تا کودکان و نوجوانان علاقمند همچنان لذت یادگیری را با خود به همراه داشته باشند.

دل‌نوشته‌ی مسئول کمیته‌ی بازمانده از تحصیل مهروماه

از خانه با کلی دلهره و با رعایت نکات بهداشتی (ماسک روی صورت و ژل ضدعفونی در کیف) به سمت موسسه می‌روم. در مسیر افراد آشنا را می‌بینم. از کودک و یا بزرگسالانی که مهروماه خانه‌ی دومشان است و امروزشان با سال گذشته تفاوتی نکرده. وقتی سراغ ماسکشان را می‌گیرم یا چیزی شبیه ماسک از جیب بیرون می آوردند که معلوم نیست از کی دستشان بوده و یا غیر از جیب، کجاها سیر کرده: مثلاً روی زمین افتاده و با یک فوت به اصطلاح تمیز شده، یا به گفته‌ی خودشان فراموش کرده‌اند. زنان هم با یادآوری فوری گوشه‌ی روسری و یا چادر خود را روی دهان و بینی می‌کشدند و بدین ترتیب ماسک می‌زنند.! از طرفی سال تحصیلی شروع شده و تعداد کودکانی که نتوانستند وارد مدرسه‌ی دولتی بشوند هم بیشتر از هرسال دیگر.

آغاز کلاس‌های مجازی پیش‌دبستانی مهروماه

برخورداری همه‌ی کودکان از حق آموزش از جمله اهداف مهم مهروماه است. بر همین اساس، در روزهای شیوع کرونا و برای حفظ سلامتی کودکان و خانواده‌هایشان، کلاس‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌شود تا در این شرایط دشوار هم بتوانیم امکان آموزش را فراهم کنیم.
پیش از این در دوره‌ی کوتاهی، کودکان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با برقراری محدودیت‌ها به صورت حضوری و در کلاس درس آموزش می‌دیدند؛ اما در این هفته و بعد از یک جلسه‌ی حضوری با مادرانِ این کودکان که با رعایت نکات بهداشتی همراه بود، کلاس‌های کودکان پیش‌دبستانی در بستر فضای مجازی برقرار شد. در این جلسه‌ی کوتاه، مادران با مربیان آشنا شدند، مفاهیم اولیه‌ی آموزشی‌ که قرار است به کودکان منتقل شود برای مادران نیز توضیح داده شد و در کنار آن بسته‌های آموزشی شامل: دفتر، کتاب کمک‌آموزشی، کاغذ رنگی، وسایل رنگ‌آمیزی، کاردستی و … بین مادران توزیع گردید تا کودکانشان با در اختیار داشتن امکانات اولیه‌ی آموزشی و در فضای مجازی، یادگیری را از سر گیرند.

صندوق همیاری؛ شکوفایی استعدادها، استقلال اقتصادی زنان بلوچستان

وقتی بعد از سیل، قدم به بلوچستان گذاشتیم تنها یک فکر در سرمان می‌گذشت؛ راه اندازی صندوق‌های همیاری. به این امید که بتوانیم زنان و دختران بلوچ را حمایت کنیم تا با ذوق و خلاقیتشان که بر تار و پود پارچه‌ها نقش می‌بندد، هنر اصیل خود را به نمایش بگذارند و به استقلال اقتصادی دست یابند.نخستین صندوق همیاری در روستای آرامکان شهرستان سرباز تشکیل شد. هر ۴ عضو این صندوق، دوزنده و سوزندوزهای ماهری بودند. آنان با چرخ زه‌دوزی که موسسه‌ی توانمندسازی مهروماه در اختیارشان گذاشته در روزهای پیش از عید قربان درآمد خوبی کسب کرده‌اند.قرار است تا پایان سال ۹۹ دو صندوق دیگر در روستاهای کش کلک و کدان تشکیل شود.همه‌ی زنان و دخترانی که صندوق همیاری ابزار کارشان را تامین کند، پس از پایان مدت قرارداد اجاره به شرط تملیک، و پرداخت تدریجی بهای چرخ یا اطوی صنعتی، صاحب ابزار کارشان خواهند شد. به امید روزی که زنان این سرزمین هرچه توانمندتر در مسیر زندگی پیش بروند.

اقدامات بهداشتی مهروماه برای کودکان

آموزش رعایت بهداشت شخصی از جمله برنامه‌های آموزشی مهروماه است و با توجه به شیوع کرونا این آموزش از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است.
به همین منظور در هفته‌ای که گذشت غربالگری کودکان تحت پوشش موسسه انجام شد. در این اقدام، سلامت مو و دندان کودکان بررسی شد و برای حفظ بهداشت، موهای برخی از کودکان کوتاه شد تا راحت‌تر بتوانند بهداشت آن را رعایت کنند. اقلامی چون: خمیردندان، مسواک، شامپو، محلول ضدعفونی‌کننده و دستکش یکبار مصرف بین کودکان توزیع شد و بروشورهای حاوی اطلاعات مراقبت در زمان کرونا و رعایت بهداشت فردی نیز در اختیار آنها قرار گرفت تا با رعایت این نکات، احتمال ابتلای کودکان و خانواده‌هایشان به کرونا و دیگر بیماری‌ها کاهش یابد.

یکی از هزاران کودک

مهتاب (نام مستعار) چند ماهی است به جمع کودکان مهروماه پیوسته است. او هم مانند بسیاری دیگر از دختران و پسرانی که والدین غیرایرانی دارند نتوانسته #تابعیت کشوری که در آن چشم به جهان گشوده را داشته باشد. شرایط نابسامان خانه، #اعتیاد پدر، افسردگی و بیماری مادر همه در کنار هم او را از داشتن زندگی کودکانه محروم کرده بود.
مهتاب به دلیل نداشتن اوراق هویتی نتوانسته بود به مدرسه برود و اگر امسال نیز از مدرسه جا می‌ماند به دلیل کبر سن ادامه تحصیل در مدارس برای او ممکن نبود. نمی‌خواستیم دخترمان این فرصت اندک را از دست بدهد. تمام تلاشمان را گذاشتیم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن اوراق هویتی برای او بگیریم. با پدر جلسات مشاوره داشتیم و او را ترغیب کردیم برای گرفتن مدارک اقدام کند. خوشبختانه پدر در این مسیر همراهمان بود و مهتاب بعد از تلاش‌های بسیار صاحب اوراق هویتی شد. این تنها مشکل دختر کوچک مهروماه نبود.

آغاز سال تحصیلی جدید برای کودکان پیش‌دبستانی

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریور ماه آغاز شد. بر همین اساس کلاس‌های پیش‌دبستانی #مهروماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آغاز شد.
برای حفظ سلامت کودکان، این کلاس‌ها یک روز در میان و با حداقل تعداد کودکان تشکیل می‌شود. آموزش به صورت مجازی و حضوری انجام می‌شود، به این ترتیب که والدینِ کودکان در فضای مجازی توسط مربی‌ها آموزش می‌بینند و این آموزش از طریق آنها به کودکان منتقل می‌شود و در زمان حضور کودکان در کلاس، سوال‌ها و اشکالات آنها توسط مربی برطرف می‌شود.

مطالبه‌ی مردم جنگلوک در سیستان و بلوچستان به بار نشست

چند روز بعد از آتش گرفتن کپرها، جنگلوک در اضطراب افتاد. علی‌رغم تأمین مایحتاج ضروری و کمک‌های مردمی، ترس جابجایی و فرو پاشیدن اجتماع محلی‌، لحظه‌ای اهالی جنگلوک را رها نکرد. این سکونت‌گاه غیر رسمی، نقش حمایتی بسیار پررنگی برای ساکنانش دارد و وجودش برای ادامه‌ی حیات مردم ضروری است. روابط همسایگی در جنگلوک، مبتنی بر دوستی و اعتماد است و اهالی در بزنگاه‌ها به یاری هم می‌شتابند. بعد از آتش سوزی جابه‌جایی و اسکان پراکنده مردم مطرح شد. مردم اما، از جا به جایی همراه با پراکنده کردن به شدت ناراضی بودند و می‌گفتند هر جا می‌برند، همه‌ی محله را با هم ببرند.

بعد از گذشت چند ماه از آن ماجرا؛ اهالی جنگلوک با اراده و ایستادگی، به نتیجه‌ی دلخواه‌ دست یافتند. نیروهای مردمی و حامیان در کنار مردم ایستادند. معتمد مردم، هم صدای اهالی را به گوش مسئولان رساند و آنها را به موافقت با خواست مردم ترغیب کرد. اکنون جنگلوک آرام شده است و خوشبختانه فعلاً خبری از جابه‌جایی و جدایی به گوش نمی‌رسد.

توزیع بسته‌های حمایتی

در شرایط اقتصادی نابسمان این روزها که خانواده‌های بسیاری نمی‌توانند از پس تأمین نیازمندی‌های اولیه‌ی زندگی برآیند، سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند باری از دوش نان‌آوران خانه بردارند. به همین منظور موسسه‌ی مهروماه بسته‌های حمایتی شامل گوشت، ماکارونی و برنج را بین خانواده‌های تحت پوشش خود توزیع کرده و در ادامه‌ی توزیع بسته‌ها، هفته‌ی گذشته تعداد ۵۸ خانواده این بسته‌ها را دریافت کردند و در روزهای آتی نیز توزیع بین سایر خانواده‌ها ادامه دارد.

یک سال دیگر از تلاش برای تسلیم نشدن و حرکت در مسیر یادگیری زنان مهروماه گذشت.

زنان کلاس سوادآموزی در پایان سال تحصیلی‌شان گرد هم آمدند تا خواستن و توانستن را جشن بگیرند. در این مراسم که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و در فضای باز برگزار شد، این زنان کارنامه‌هایشان را دریافت کردند و هدایایی به رسم یادبود به آن‌ها اهداشد و در پایان درباره‌ی راه‌های محافظت خود و خانواده‌شان از ویروس کرونا اطلاعاتی به آنها داده شد.

طرح کویه پشتی مهر با حمایت شما به ثمر تشست

با همراهی شما در طرح کوله‌پشتی مهر توانستیم کوله‌بار کودکان را از مهرتان پر کنیم.

امروز نوشت‌افزار و بن خرید کفش بین کودکان مهروماه توزیع شد تا سال تحصیلی جدید را با شوق آموختن آغاز کنند.

جنگلوک و آموزش بهداشت در مدرسه‌ی زندگی

حدود چهار ماه بعد از آتش سوزی، به جنگلوک بازگشتیم و با استقبال ساکنان چادرهای اطراف سرویس‌های بهداشتی و حمام روبرو شدیم. مادران از اینکه کودکانشان استفاده از سرویس‌های بهداشتی را یاد گرفته‌اند، شادند. امید که دل‌های بانیان این امر نیک، همراهان خوب مهروماه، هم شاد و خرسند باشد.

طرح کویه پشتی مهر

در طرح کوله‌پشتی مهر با ما همراه شوید تا بتوانیم با حمایت‌های شما، در سال تحصیلی جدید کودکان بیشتری را پشت نیمکت کلاس درس بنشانیم.

گروه زنان مهرچین

توانمندسازی زنان، به معنای توانمندسازی یک جامعه و به منزله‌ی گذاشتن نردبان پیشرفت و ترقی در جلوی پاهای یک ملت است.عکس از کلاس‌های آموزشی «مهرچین» در جهت توانمندسازی زنانِ نان‌آور خانواده در سازمان مردم‌نهاد مهروماه؛ در این کلاس‌ها آموزش آشپزی و فروش مواد غذایی تهیه شده توسط این زنان صورت می‌گیرد.

توزیع بن ارزاق

در شرایط ادامه‌ی شیوع بیماری کرونا، اقشار آسیب‌پذیر بیشترین فشار اقتصادی را از تداوم این شرایط تحمل می‌کنند. حمایت از آن‌ها از طریق دولت، نهادهای متولی و همین‌طور نهادهای مردمی باید مورد توجه قرار گیرد؛ که سهم نهادهای حاکمیتی قطعا در این حمایت باید با برنامه‌ریزی بلندمدت (تا زمان شیوع بیماری) همراه باشد. عکس از توزیع بن تهیه‌ی مواد غذایی برای ۱۰۵ خانواده‌ (هر بن به ارزش ۲۵۰ هزار تومان) توسط سازمان مردم‌نهادمهروماه در هفته‌ی گذشته به منظور کاهش فشار اقتصادی بر این خانواده‌ه. خانواده‌ها با این بن‌ها می‌توانند از فروشگاه‌های محلی، خرید انجام دهند.
توزیع بن ارزاق همچنان ادامه دارد و با مشارکت شما با توانی بیشتر این امکان در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد.

گزارش تولید صابون مایع در روستای سرباز بلوچستان

موسسه‌ی مهروماه برای کارآفرینی در راستای مقابله با کرونا، با همکاری آموزش و پرورش شهرستان سرباز اقدام به راه اندازی کارگاه صابون‌سازی در روستای کوازدر سرباز کرد. برای این منظور آزمایشگاه مرکزی هنرستان روستای سرباز انتخاب شد. خیلی زود تمام تجهیزات و مواد اولیه‌ی تولید به کارگاه منتقل شد.

ویژه نامه پروژه بلوچستان

سیل دی ماه ۹۸ در بلوچستان نه ناگهانی بود، نه غیر قابل پیش‌بینی. اما فاجعه‌ای بود که رنج بسیار به بار آورد و زیان‌هایی داشت که جبران آن برای مردمی که پیش از این سیل هم در شرایطی فاجعه‌بار زندگی می‌کردند بسیار دشوار بود.مهروماه با توجه به تخصص و مهارت‌های خود به درستی تصمیم گرفت در فاصله‌ای کوتاه پس از سیل در منطقه حضور داشته باشد. در این فایل به تفصیل با آنچه مهروماه پس از سیل بلوچستان در این منطقه انجام داد آشنا شوید.

ثبت نام کودکان بازمانده از تحصیل برای سال تحصیلی جدید

خبر خوش امروز این است: کودکان بازمانده از تحصیل که در مهروماه دوباره فرصت نشستن پشت نیمکت‌های کلاس درس را پیدا کردند؛ کارنامه‌ی سال تحصیلی‌شان را دریافت کردند و برای ورود به پایه‌ی جدید ثبت‌نام کردند. به امید روزی که هیچ کودکی از تحصیل بازنماند.

می‌گویند کودکانِ کار درآمد میلیاردی دارند اما واقعیت این است...

رامین ۷ ساله است، او همراه برادر دیگرش در مترو کار می‌کند. این دو هرروز با چند برگه فال به امید کسب روزی به تونل‌های تنگ و تاریک مترو می‌روند. پدر رامین کارگر ساختمانی است، او سال قبل در حین کار دچار سانحه شد و اکنون توان فعالیت ندارد. رامین و برادرش امروز نان‌آوران خانواده هستند. بهار ۱۳ ساله چند سالی است در خانه کار می‌کند. او در کنار مادرش در کار بسته‌بندی لباس است. آنها هر دو کمک می‌کنند تا بخشی از نیازهای مالی خانواده تأمین شود. پدر کارگر نظافتی است اما درآمدش کفاف خانواده 5 نفره شان را نمی‌دهد و …

چند کودک دیگر باید قربانی بی مسئولیتی شوند؟!

قلبمان به درد آمد آن هنگام که خبر قطع شدن دست امیر حمزه ۷ ساله توسط گاندو را شنیدیم و هنوز از شوک این خبر بیرون نیامده بودیم که خبر ناگوار دیگری به گوشمان رسید؛ دختر بچه‌ی ۸ ساله ساکن جکیگور در رودخانه‌ی سرباز غرق شد! اطلاعات تکمیلی بعدی نشان می‌داد که امیرحمزه ۷ ساله اهل روستای هوت گت، برای برداشتن آب به نزدیکی برکه رفته بود که مورد حمله‌ی تمساح قرار می‌گیرد و دست چپش را از دست می‌دهد.

از سرگیری کلاس های آموزش شطرنج بعد از قرنطینه

خانه فرهنگ #مهروماه دوباره فعالیت‌های خود را از سر گرفته. حالا نوجوانان علاقمند به شطرنج سر کلاس آموزشی حاضر می‌شوند و با رعایت نکات بهداشتی با هم به رقابت می‌پردازند. آینده از آنِ این کودکان است، به امید حضور آنها در مسابقات کشوری و در سطوح بین‌المللی.

آموزش نجاری بعد از روزهای قرنطینه

مهارت‌آموزی از جمله برنامه‌های مهروماه با هدف توان‌افزایی در میان نوجوانان است.
به همین منظور، اولین جلسه‌ی آموزش نجاری در خانه فرهنگ مهروماه در هفته‌ای که گذشت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

هدایای پایان سال کودکان پیش دبستانی

یک سال تلاش مربیان و کودکان پیش‌دبستانی مهروماه به ثمر نشست. و هدایایی از سوی موسسه به کودکان پیش‌دبستانی اهدا شد تا این دوره با خاطره‌ای خوش برای کودکان به پایان برسد و برای ورود به مدرسه آماده شوند.

آموزش سنگ تراشی توسط زنان آموزش دیده

اتفاق مبارک این روزها این است: زنانی که در کلاس‌های سنگ‌تراشی مهروماه آموزش دیده بودند حالا خودشان دست زنان دیگر را گرفته‌اند تا در مسیر توانمندسازی با آن‌ها همراه شوند و به آنها آموزش دهند.

نمایشگاه مجازی دست آفریده های زنان مهروماه

در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه (۱۲ تا ۱۵ مرداد ) از نمایشگاه مجازی صنایع دستی مهرسا تولید زنان هنرمند مهروماه دیدن کنید و با خرید آنلاین از هر کدام از محصولات با ما در مسیر توانمندسازی زنان همراه شوید.

خرید آنلاین و ثبت سفارش از طریق صفحه اینستاگرام مهرسا

mehrsahandmad@

پروژه های توانمندسازی مهروماه

تا به امروز توانسته‌ایم با همراهی و حضور شما دست زنانی را بگیریم که پیش از این در ناامیدی به سر می‌برند و حالا این زنان می‌توانند هنر خود را در حوزه‌های مختلف عرضه کنند و در تأمین هزینه‌های خانواده نقشی پررنگ داشته باشند.

با پروژه‌های توانمندسازی مهروماه از سال ۹۲ تا به امروز بیشتر آشنا شوید.

حمایت از ما از طریق تلفن همراه

از این پس با وارد کردن این کد می‌توانید به راحتی و به میزان دلخواهتان از کودکان کار و مادران آنها حمایت کنید و با موسسه‌ی مهروماه در مسیر توانمندسازی آنها هم‌گام شوید. دست یاری شما را به مهر می‌فشاریم.

راه اندازی اتاق کودک در خانه فرهنگ مهروماه

کودکان حق دارند در دنیای کودکانه‌ی خود غرق شوند و فارغ از دغدغه‌های آدم بزرگ‌ها داستان بخوانند و خیال‌پردازی کنند.
حالا در خانه‌ی فرهنگ و هنر مهروماه این فضای سرشار از رنگ و انرژی برای کودکان آماده شده تا ساعاتی از روز را غرق کودکی شوند و لذت ببرند.

سال تحصیلی محصلین مهروماه در مدارس رهیار به پایان رسید

سال تحصیلی محصلین مهروماه در مدارس رهیار به پایان رسید. مجموعه‌ی تلاش‌های خالصانه‌ی همکاران و داوطلبان مهروماه در بخش آموزش با همکاری مدرسه‌ی رهیار در سالی سرشار از چالش به نتیجه رسید. اما چالش‌ها، گروه آموزشی کودکان بازمانده از تحصیل مهروماه را ناامید نکرد و هر چالش، فرصتی شد برای تغییر، برای قدم گذاردن در عرصه های جدید. به امید روزی که هیچ کودکی از حق تحصیل و آموزش بازنماند.

گزارش کارگاه صابون‌پزی موسسه‌ی توانمندسازی مهروماه در سیستان و بلوچستان، شهرستان سرباز

پیش از همه‌گیری کرونا برنامه‌ی مهر و ماه برپایی صندوق‌های همیاری کارآفرینی با تأمین ابزار کار و دادن وام‌های کوچک بدون بهره در مناطق سیل‌‌زده بود. با شیوع همه گیری کرونا، جهت صندوق‌های کارآفرینی به کارهای موثر برای مقابله با کرونا سوق داده شد؛ مانند تولید ماسک و صابون مایع.
پس از بررسی دقیق اطمینان یافتیم که این پروژه هم توجیه اقتصادی دارد و هم پروژه‌ای است پایدار و می‌تواند برای نوجوانانی که به جای تحصیل مجبور به کار برای قاچاقچیان سوخت می‌شوند، ایجاد اشتغال کند.

در این فایل درباره‌ی این پروژه بیشتر بخوانید.

تمرین مسئولیت پذیری

دنیا را به کودکان بدهیم
حداقل برای یک روز
تا دنیا، دوستی را درک کند.
کودکان،
دنیا را از دست ما خواهند گرفت
و درختان جاویدان بر آن خواهند کاشت!

کودکان مهروماه به همراه مربیان خود آستین همت بالا زدند و اطراف موسسه را تمیز کردند تا شاید اهالی محل این مشارکت و احساس مسئولیت را ببینند و الگو بگیرند.

به مناسبت روز ادبیات کودک و نوجوان

کتاب‌خوانی یکی از فعالیت‌های مهم برنامه‌های فرهنگی و هنری و آموزش پیش‌دبستانی موسسه‌ی #مهروماه است. حتی پس از تعطیلی‌ سراسری به سبب همه‌گیری بیماری کووید-۱۹، مربیان با باور قلبی که به اهمیت خواندن کتاب برای کودکان در شرایط دشوار داشتند، در کنار دیگر فعالیت‌های آموزشی، به بلندخوانی کتاب‌ در گروه‌های مجازی و آموزش خلاق از راه ادبیات ادامه دادند.

خانه فرهنگ مهروماه بعد از قرنطینه

هفته‌ی گذشته نیز کلاس‌های خانه فرهنگ و هنر مهروماه با رعایت موارد بهداشتی برگزار شد . در این کلاس‌ها کودکان به خواندن کتاب مشغول شدند و شطرنج یاد گرفتند و با هم به رقابت پرداختند.

بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل به کلاس بعد از قرنطینه

همه‌ی کودکان حق تحصیل و یادگیری دارند. این تنها یک شعار نیست. ما در مهروماه توانسته‌ایم تعدادی از کودکانی که به دلیل شرایط بد اقتصادی و اجتماعی از تحصیل بازمانده بودند را دوباره به چرخه‌ی آموزش بازگردانیم. در این روزها و بعد از مدتی دور بودن از کلاس درس، این کودکان سر کلاس نشستند تا مروری بر درس‌هایشان شود و معلم به سوال‌هایشان پاسخ دهد.

آموزش آشپزی بعد از قرنطینه

گروه مهرچین از زنانی تشکیل شده که تسلیم تاریکی‌ها نشدند. آنها مواد غذایی آماده و بسته‌بندی می‌کنند تا با کمک مهروماه به فروش برسانند و نانی بر سر سفره‌ی خانواده ببرند. روز گذشته این زنان بعد از وقفه‌ای که به دلیل شیوع کرونا ایجاد شد سر کلاس آموزش آشپزی نشستند تا دوباره چیزهای جدید یاد بگیرند.

روستای قلعه بهادر بعد از قرنطینه

کرمانشاه را فراموش نکرده‌ایم
کودکان روستای قلعه بهادر کرمانشاه بعد از وقفه‌ای که به دلیل شیوع کرونا در فعالیت‌های خانه‌ی کودک مهروماه ایجاد شد، دوباره با رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌ی اجتماعی سر کلاس درس برگشتند تا اشکالات خود را رفع کنند و مروری بر درس‌هایشان شود.

محکوم به حکم مرز به مناسبت روز جهانی پناهندگان

امروز روز جهانی پناهندگان است، بهانه‌ای برای یاداوری وضعیت زنان و مردان و کودکانی که ادامه زندگی در وطن برایشان به هر علتی امکان‌ پذیر نبوده و راهی‌شده‌اند تا در جایی دیگر و زیر آسمانی دیگر زندگی خود را شروع کنند.

گزارش کلاس‌های مجازی سواد آموزی زنان

کلاس‌های درس در فضای مجازی در پنج گروه (اول، دوم و سوم، دوره‌ی انتقال، ششم و هشتم) از ابتدای اردیبهشت توسط یک معلم داوطلب و دو معلم موظف تشکیل شد تا درس‌های قبل مرور شود و از یاد شاگردان نرود و درس‌های جدید هم از طریق این گروه‌ها به آن‌ها ارائه شود.

جشن پایان سال کودکان پیش دبستانی در سال 99

یک سال از روزی که کودکان پیش‌دبستانی برای بار اول به مهروماه آمدند گذشت و امروز نتیجه‌ی تلاش این کودکان به دستشان رسید. کودکان پیش‌دبستانی حالا چیزهای زیادی یاد گرفته‌اند و آماده‌ی ورود به مدرسه هستند. خوشحالیم از اینکه امسال هم توانستیم امکان تحصیل و آموزش را برای تعدادی از کودکان فراهم کنیم.

به امید روزی که همه‌ی کودکان از امکان آموزش بهره‌مند

روز جهانی مبارزه با کار کودک

امروز برابر با ۱۲ ژوئن؛ روز جهانی مبارزه با کار کودک است. این روز را اختصاص دهیم به کودکانی که طعم کودکی را نمی‌چشند و در دنیایی که آدم‌بزرگ‌ها برایشان ساخته‌اند، تنها تلخی‌های زندگی نصیبشان می‌شود.

آغاز کلاس کودکان بازمانده از تحصیل بعد از کرونا

کودکان بازمانده از تحصیل بعد از دوره‌های آموزش در فضای مجازی توسط مربیان در موسسه میزان آمادگی‌شان برای ورود به مدرسه سنجیده شد و کودکانی که آماده‌ی ورود به مدارس رهیار بودند دوباره کلاس‌های درس را در مدرسه از سر گرفتند.

فراخوان نامزدی هیئت مدیره و بازرس

فراخوان نامزدی هیئت مدیره و بازرس مؤسسه توانمندسازی زنان و کودکان مهروماه

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفاً با موسسه تماس بگیرید.
۲۲۳۸۲۶۶۵- ۲۲۳۸۵۲۶۴

اقدامات مهروماه برای پیشگیری و مبارزه با شیوع کرونا

در روزهای شیوع کرونا که بسیاری از خانواده‌ها تحت فشار اقتصادی به سر می‌برند و دسترسی مناسبی به منابع آموزشی ندارند ، ما در #مهروماه با حمایت شما همراهان آستین همت بالا زدیم تا با تهیه‌ی ملزومات بهداشتی و بسته‌های ارزاق باری از دوش خانواده‌ها برداریم و به سهم خود شرایط را برای آن‌ها آسان کنیم و آموزش‌های لازم را به آن‌ها بدهیم.

در این فایل می‌توانید با اقدامات مهروماه برای پیشگیری و مبارزه با شیوع کرونا آشنا شوید.

نمایشگاه دست‌آفریده‌های زنان موسسه‌ی مهروماه

نمایشگاه دست‌آفریده‌های زنان موسسه‌ی مهروماه
۲۱ تا ۲۲ خرداد، ساعت ۱۶ الی ۲۰
آدرس: بلوار کشاورز، خیابان ۱۶ آذر، روبروی در ورودی دانشگاه تهران، پلاک ۵۲، کافه پنجره

با حضور در این نمایشگاه و خرید محصولات، از کودکان کار و مادرانشان حمایت کنید.

از جنگلوک چه خبر؟!

این پرسشی است که این روزها اگر ارتباط مستقیمی منطقه نداشته باشید، به سختی می‌توان پاسخی برای آن پیدا کرد. جنگلوک با سرد شدن آتش یا شاید افتادن آن به دامن بلوط‌های تنومند و چند صد ساله در دامنه‌های زاگرس، کم کم از یادها رفته و به خیل حوادث فراموش شده پیوسته است. تعجبی هم ندارد. طوفان حوادث مجال نفس کشیدن و تأمل را از آدمی گرفته است، روزگار بدی است؛ غمنامه‌ای از پی غمنامۀ دیگر می‌نویسیم و یک تلخی را با تلخی دیگر از یاد می‌بریم.

تربیت جنسی کودکان؛ راهکارهای پیشگیری از آزار جنسی و درمانان جعبه آیکون دار

در اینستاگرام مهروماه با ما همراه باشید تا با تربیت جنسی کودکان؛ راهکارهای پیشگیری از آزار جنسی و درمان آن آشنا شویم.

سه‌شنبه ۱۳ خرداد، ساعت ۱۷

شناسه‌ی مهروماه در اینستاگرام
mehromah.ngo

منتظر نظرات و سوال‌های شما هستیم.

آخرین ماهی هم مُرد

گلبهار عاشق می‌شود، گلبهار رابطه خود را با پسری که دوست دارد آغاز می‌کند، گلبهار مادر می‌شود، گلبهار به دست برادرانش می‌سوزد و می‌میرد. دنیا جایی برای دختر گلبهار هم ندارد پس کودک دو ساله نیز قربانی خشم مردان خانواده می‌شود. اکنون مردان خانواده سربلند هستند و لکه ننگ را شسته‌اند.

اولین جلسه‌ی کلاس تقویتی ریاضی و فیزیک

اولین جلسه‌ی کلاس تقویتی ریاضی و فیزیک برای نوجوانان پایه‌ی ششم تا هشتم بعد از وقفه‌ای که به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی کلاس‌ها ایجاد شده بود، تشکیل شد. حالا این نوجوانان با رعایت فاصله‌ی اجتماعی و نکات بهداشتی لازم سر کلاس درس نشستند و مروری بر درس‌ها داشتند و جواب سوالات خود را از معلم گرفتند.

گروه مهرچین سفارش می پذیرد.

با خرید از زنان گروه مهرچین، از آن‌ها و خانواده‌هایشان حمایت کنید و در مسیر توان‌افزایی این زنان با ما همراه شوید.

هنر سنگ تراشی زنان مهروماه

هنر زنان مهروماه این بار تراشیدن سنگ‌های زینتی است. سنگ‌هایی که با هزار امید و آرزو تراشیده شدند تا زینت‌بخش زیبایی شما شود

لایو اینستاگرامی با موضوع مهارت های ارتباطی

در اینستاگرام مهروماه با ما همراه باشید تا راه‌های تقویت مهارت‌های ارتباطی خانواده را بیاموزیم.

چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت، ساعت ۱۶

شناسه‌ی مهروماه در اینستاگرام
mehromah.ngo

منتظر نظرات و سوال‌های شما هستیم.

خودیابی و حرکت در مسیر خودسازی

داستان زندگی زهرا مثل داستان بسیاری از زنانی است که به دلیل شرایط خانوادگی و اجتماعی به خود باور نداشتند اما حالا در مهروماه حرکت کردن و پویایی را یاد گرفتند. بخوانیم داستان زهرا را.

شوق کودکانه در کلاس درس

بیست و هشت اردیبهشت از راه رسید. طبق برنامه‌ریزی انجام شده ، ۱۱ کودک کلاس اولی به گروه‌های ۳ و ۴ نفری تقسیم شدند و قرار بود که اولین کلاس مرور و تمرین حضوری را در موسسه برگزار کنیم.

راه‌اندازی کارگاه صابون‌سازی در بلوچستان

موسسه‌ی مهروماه در راستای هدف خود که توانمندسازی و کارآفرینی است و در ادامه‌ی پروژه‌ی همای بلوچستان، از چندی پیش و با توجه به شرایط پیش آمده و شیوع کرونا و اهمیت تأمین مواد شوینده منطقه تصمیم به راه‌اندازی کارگاه صابون‌سازی در بلوچستان گرفت.

اقدامات موسسه توانمندسازی مهروماه در راستای مقابله با شیوع کرونا

در روزهای شیوع کرونا که بسیاری از خانواده‌ها تحت فشار اقتصادی به سر می‌برند و دسترسی مناسبی به منابع آموزشی ندارند ، ما در #مهروماه با حمایت شما همراهان آستین همت بالا زدیم تا با تهیه‌ی ملزومات بهداشتی و بسته‌های ارزاق باری از دوش خانواده‌ها برداریم و به سهم خود شرایط را برای آن‌ها آسان کنیم و آموزش‌های لازم را به آن‌ها بدهیم.

در این فایل می‌توانید با اقدامات مهروماه برای پیشگیری و مبارزه با شیوع کرونا آشنا شوید.

کودکان بدون آرزو

«من می‌خواهم برای آینده یاد بگیرم بهتر ظرف بشورم»؛ «من می‌خواهم بهتر خانه‌داری کنم»؛ «من دوست دارم شاگرد مکانیک باشم»؛ «من می‌خواهم چند گوسفند داشته باشم و چوپان باشم».
اینها جملات برخی از کودکان مهروماه است در پاسخ به این پرسش که تصورشان از آینده‌ی شغلی‌شان چیست؟ وقتی یکی از کودکان گفت می‌خواهم معلم باشم همه به او خندیدند. «خانم نگاه کن چه می‌گوید، می‌خواهد معلم شود»؛ «خانم فکر می‌کند ما می‌توانیم معلم باشیم»…

کارآفرینی برای زنان نان آور خانه در روزهای کرونایی

در این روزهای کرونایی که بسیاری از نان‌آوران خانه‌ها شغل خود را از دست داده‌اند و با مشکلات اقتصادی دست به گریبانند، ما در مهروماه تلاش می‌کنیم تا چرخ زندگی اهالی محل رو به حرکت درآوریم و امید و حرکت را اگرچه در این روزها سخت است به آن‌ها ببخشیم.

هداای مواد ضدعفونی کننده به بیمارستان کودکان بهرامی

اهدای محلول ضدعفونی کننده به بیمارستان کودکان بهرامی توسط مهروماه حمایت کوچکی است از کادر درمان که این روزها در شرایط سخت برای حفظ جان مردم این سرزمین تلاش می‌کنند.
امیدواریم با این اقدام باری از دوش کادر درمان این بیمارستان برداشته باشیم.

تجربه‌ی موسسه مهروماه در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌ی آموزش از راه دو؛ گزارشی از بامن بخوان

پس از تعطیلی کلاس‌های حضوری در موسسه توانمندسازی مهر و ماه در اسفند ١٣٩٨، به پیشنهاد مربیان پیش‌دبستان، با هماهنگی کمیته‌ی پیش‌دبستان مهروماه و کارشناس برنامه‌ی «با من بخوان»، چهار گروه مجازی از مادران و پدران کودکان در فضای مجازی تشکیل شد. از هفته‌ی پایانی اسفند، برنامه‌ی آموزش خلاق سواد پایه و بلندخوانی برای کودکان در این گروه‌های مجازی پی گرفته شد.مربیان برای پی‌گیری فعالیت‌های سوادپایه در فضای مجازی، بر مبنای بسته‌های آموزشی الفباورزی، لولوپی و کتاب واژه‌نامه چیستانی، آموزش‌هایی در زمینه الفباورزی و شمارورزی برای والدین و کودکان تهیه می‌کنند و در گروه‌های مجازی به اشتراک می‌گذارند.

توزیع بسته‌های ارزاق در مهروماه همچنان ادامه دارد

علاوه بر خانواده‌هایی که تحت پوشش موسسه هستند با توجه به شیوع ویروس کرونا که باعث شد بسیاری از خانواده‌ها به لحاظ اقتصادی در وضعیت بدی قرار بگیرند، توزیع ارزاق بین خانواده‌هایی که در سطح منطقه توسط مددکاران اجتماعی موسسه بررسی و شناسایی می‌شوند نیز ادامه دارد.
امیدواریم با تهیه‌ی این بسته‌ها سهمی در آرامش این خانواده‌ها داشته باشیم.

کلاس نقاشی برای کودکان مهروماه در فضای مجازی آغاز شد

۱۶ کودک علاقمند به نقاشی با ذوق فراوان در خانه تمرین نقاشی می‌کنند. در اولین جلسه‌ای که برگزار شد، مربی انتخاب موضوع را به کودکان سپرد و هر کدام از آن‌ها برحسب علایق و دغدغه‌هایشان نقاشی‌ کشیدند، دغدغه‌هایی که حال و هوای کرونایی این روزهای کودکان را هم نشان می‌دهد.

حفظ کرامت انسانی و رونق اقتصاد محلی

موسسه‌ی مهروماه علاوه بر توانمندسازی، همواره با توجه به وضعیت خانوارهای تحت پوشش و مطابق تشخیص و نظر کمیته‌ی مددکاری اجتماعی و روانشناسی خود، حمایت‌های نقدی یا غیرنقدی از آنها را نیز به عهده دارد. برای این منظور موسسه با فروشندگان مواد غذایی و کالا در محل هماهنگی‌ها لازم را انجام می‌دهد تا خانواده‌ها اقلام تعیین شده را به طور مستقیم از فروشگاه خرید کنند. هدف مهروماه از انتخاب این شیوه علاوه بر حفظ عزت نفس و کرامت انسانی افراد، کمک به رونق کسب و کارهای محلی نیز می باشد.

آموزش از راه دور کودکان پیش دبستانی در روزهای کرونایی

در این روزها که برای پیشگیری از شیوع کرونا، کودکان امکان حضور در کلاس درس را ندارند، برای آنکه آن‌ها بتوانند از آموزش بهره‌مند شوند، مربیان پیش‌دبستانی مهروماه آموزش از راه دور و از طریق فضای مجازی را در پیش گرفتند.

اهدای ماسک و امکانات بهداشتی به کادر درمان بیمارستان امام حسین کنارک چابهار

مهروماه این بار هم با کمک و همیاری شما عزیزان توانست مقادیر قابل توجهی از اقلام مورد نیاز کادر درمان، از جمله لباس ایزوله، گان جراحی، مایع ضد عفونی کنندۀ دست و سطوح و ماسک جراحی را تهیه و توسط نماینده‌ی مهروماه در چابهار در اختیار پرسنل و پزشکان خستگی ناپذیر بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان کنارک بگذارد.

عیدانه های مهروماه

در روزهای نخست سال جدید و با حمایت‌های شما توانستیم بسته‌های عیدانه را در میان خانواده‌های تحت پوشش مهروماه توزیع کنیم تا شاید در این روزهای سخت و تلخ باری از دوششان برداریم و شور و شوق بهار را مهمان خانه‌هایشان کنیم.

پروژه توانمندسازی زنان بلوچستان پس از سیل

مهروماه با همراهی شما عزیزان تاکنون توانسته تعدادی چرخ خیاطی تهیه کند تا در اختیار زنان منطقه قرار بگیرد تا به کار تولید مشغول شوند. مهروماه با همکاری بنیاد دکتر مجتهدی که توسط شاگردان ایشان تأسیس شده و از سال ۹۶ مشغول به فعالیت‌های داوطلبانه در منطقه‌ی چابهار هستند، این چرخ‌ها را در اختیار افراد بومی گذاشتند تا با توجه به شرایط کنونی به پویش مهار کرونا بپیوندند. به همین منظور این روزها کارگاه‌ خیاطی در حال آماده‌سازی است تا ماسک‌هایی در فضای استریل توسط زنان تولید شود و در اختیار اهالی قرار بگیرد.

آموزش از راه دور به کودکان در روزهای قرنطینه

بعد از تعطیلی کلاسهای کودکان در موسسه و مدرسه رهیار به دلیل شیوع کرونا ، تصمیم گرفته شد که با کودکان ارتباط برقرار شود به دو منظور :
اول آنکه آموزش کودکان را دنبال کنیم تا وقفه ای ایجاد نشود. دوم آنکه این ارتباط ، نیازهای روحی و روانی کودکان آسیب را تا حدی تامین کند و بدانند که تنها نیستند و معلم هایشان بیادشان هستند . به همین منظور گروههایی در فضای مجازی تشکیل شد و تعدادی از معلمین موسسه و مدرسه داوطلب همکاری و حمایت از این برنامه شدند .
با سایر کودکان هم که به فضای مجازی دسترسی نداشتند بصورت تماس تلفنی از طرف مشاوران و معلمین ارتباط برقرار شده است .

درخواست مهروماه از سازمان‌های متولی برای رسیدگی به کودکان زباله‌گرد در معرض ابتلا به کرونا

زندگی در گودهای زباله در روزهایی که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده است جان کودکان زباله گرد را بیش از پیش در معرض خطر قرار داده است با وجود توافقات صورت گرفته میان سازمان های دولتی متولی امر از جمله سازمان بهزیستی و شهرداری تهران در خصوص ساماندهی شرایط کودکان زباله گرد تا کنون اقدام موثر و جدی در این خصوص انجام نگرفته است با توجه به اهمیت سلامت کودکان ،موسسه توانمندسازی مهروماه از وزارت محترم بهداشت و سایر نهادهای مسئول درخواست اقدام جدی به منظور اسکان و حمایت کودکان زباله گرد در مکانی خارج از گودها محل های تفکیک زباله و ایجاد شرایط مناسب سلامت کودکان زباله گرد را دارد.

توزیع مواد شوینده در روستاهای سیل‌زده‌ی بلوچستانان

با توجه به نیازسنجی‌هایی که از قبل توسط نماینده‌ی #مهروماه در این مناطق انجام شده بود ۱۰۰۰ لیتر مایع دستشویی بین اهالی روستاهای «کومب مراد آباد» و «میرآباد» توزیع شد.

کمب مرادآباد با ۲۷۰۰۰ نفر جمعیت ِ حاشیه نشین، بزرگترین روستای خاورمیانه است اما از ابتدایی‌ترین امکانات هم محروم است و اهالی بعد از سیل همان کمترینی هم که داشتند را از دست دادند. این دو روستا، در دهستان «کمبل سلیمان» در بخش مرکزی چابهار واقع شده‌اند.
بسته‌بندی و توزیع این اقلام، به همراه بنیاد مجتهدی انجام شد.

اطلاع رسانی درباره بیماری کرونا و توزیع مواد شوینده و ضدعفونی کننده بین اهالی محل توسط مددکاران اجتماعی موسسه

در راستای اطلاع‌رسانی درباره‌ی پیشگیری از بیماری کرونا در میان اهالی محل، مددکاران مهروماه آستین همت بالا زدند تا آموزش‌های لازم را به خانواده‌ها بدهند. با توجه به محدودیت‌هایی که خانواده‌ها در تأمین مواد صدعفدنی کنند دارند، در بین آن‌ها لوازم بهداشتی‌ای که دسترسی بیشتری به آن‌ها وجود دارد مثل وایتکس، صابون مایع ،پودر لباسشویی و … بین خانواده‌ها توزیع شد تا بتوانند با همین امکانات محدود نکات بهداشتی لازم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا را رعایت کنند.

صندوق همیاری کارآفرینی همای مهر و ماه

بلوچستان- سفر دوم: سوم تا هشتم اسفند ماه

سفر اول ما دهم بهمن ماه به پایان رسید. در آن سفر سفیران شما بودیم برای بررسی شرایط  بلوچستان پس از فاجعه سیل.
قرار ما این بود به جاهایی برویم که دیگران نرفته‌اند، مردمانی را ببینیم که دیده نمی‌شوند و صندوق‌های همیاری کارآفرینی را در جاهایی برپا کنیم که بیشترین تغییر مثبت را رقم بزنند.
در این سفر هم‌چنین حامل هدایای گروه دیگری از دوستان مهر و  ماه برای کودکان آسیب دیده از سیل بودیم که بی‌تردید گزارش آن را خوانده‌اید.

در این گزارش از مرحله ی دوم فعالیت های این صندوق در سیستان و بلوچستان آشنا شوید.

جشنواره مهر

امسال هشتمین دوره جشنواره مهر در حال برگزاری است؛ طرحی که با هدف علاقمند کردن دختران نوجوان به کتاب و کتابخوانی ایجاد شد اما به مرور گسترده شد و امروز دختران شرکت‌کننده در این طرح هرکدام به یک کتابخوان حرفه‌ای تبدیل شده‌اند.

آگاه سازی همکاران مهروماه برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

از جمله اقدامات مهم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، حفظ بهداشت فردی و رعایت موارد بهداشتی در تعامل با دیگر افراد است. با هدف ارتقای آگاهی همکارانمان در #مهروماه، پزشک داوطلب موسسه و مسئول بهداشت طی جلساتی که با مربیان و همکارانمان داشتند این موارد را به اطلاع آن‌ها رساندند تا با آگاهی بیشتر  از این روزهای نگران‌کننده گذر کنیم و بتوانیم با سلامتی به ارائه‌ی خدمات به زنان و کودکان ادامه دهیم.

اطلاعیه لغو ششمین بازارچه مهروماه

همراهان گرامی مهروماه

به اطلاع می‌رسانیم در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی در حفظ سلامتی جامعه و همگام با مردم عزیزمان در جهت کاهش خطرات شیوع ویروس کرونا، موسسه‌ی توانمندسازی مهروماه، برگزاری ششمین بازارچه‌ی سالیانه‌ی خود را به زمان مناسب‌تری موکول می‌کند.

آیا تنبیه کودکان راه حل است؟

در جلسه‌ای که مسئول کمیته‌ی پیش‌دبستانی با مادران کودکان داشتند راجع به «تنبیه» صحبت کردند. اینکه آیا تنبیه کودک برای اصلاح رفتار او مناسب است؟ چرا والدین کودکان را تنبیه می‌کنند؟ تنبیه چه تاثیری بر شخصیت و رفتار کودک خواهد داشت؟

ششمین بازارچه نوروزی مهروماه

در ششمین بازارچه‌ی نوروزی #مهروماه کنارمان باشید تا دستان خسته‌ی زنان و کودکان‌کار را بگیریم برای دوباره ایستادن و حرکت در مسیر زندگی.

زمان: ۹ اسفند
مکان: نیاوران، نرسیده به میدان نیاوران (باهنر)، جنب داروخانه‌ی صدف، پلاک ۳۶

به وقت خواندن

هزار قصه‌ی ناگفته در دل این کودکان است. قصه‌ی داشته‌ها و نداشته‌ها، قصه‌ی غربت، قصه‌های گاهی رنگارنگ و گاهی تیره از زندگی‌شان و … اما در کتابخانه‌ی خانه‌فرهنگ مهروماه تمام این قصه‌ها در درنگی رنگ می‌بازد. و جایش را داستان‌هایی می‌گیرد که کودکان دیگر سرزمین‌ها نیز آن را می‌خوانند، رویاپردازی می‌کنند و خود را به جای شخصیت‌ها تصور می‌کنند و آن لحظه‌ای است که مرزها محو می‌شوند و همه‌ی کودکان به کودکی کردن مشغول می‌شوند. خوشحالیم از این که با حمایت‌های شما توانسته‌ایم رنگی دیگر به دنیای کودکی این کودکان ببخشیم.

گزارش کوتاهی از توزیع کالا در مناطق سیل زده سیستان وبلوچستان

در روستای گواتامین از آموزگار خواهش کردیم دانش‌آموزان را کمی بیشتر در کلاس نگه‌ دارد تا کالاها را بی سر و صدا در اتاق آموزگار انبار کنیم. مردمان روستا بهترین اتاقشان را به «آقا معلم» داده اند. آقا معلم معمولا از صبح شنبه تا ظهر چهارشنبه در روستا می‌ماند و اگر هوا بد یا جاده خیلی خراب نباشد، یکی از اهالی او را با موتور به سرباز کلات می‌رسانند تا از آن جا به ایرانشهر نزد همسر و فرزندانش برود. ما سه‌شنبه هشتم بهمن به آن‌جا رسیدیم و چهارشنبه روز تعطیلی بود. برای آقا معلم بهترین فرصت بود که با ما به ایرانشهر بیاید، اما او ماند تا بعد از رفتن ما کفش ها، صندل‌ها و کاپشن‌ها را به پا و تن کودکان امتحان کند. به طور دقیق نمی‌دانیم چه تعدادی از کفش‌ها و کاپشن‌ها اندازه نبودند، هر چه بود، آقای افشار شب در آنجا ماند و فردا با وسایل به ایرانشهر آمد. شنبه بچه‌ها کفش و لباس‌های اندازه‌ی خودشان را دریافت کردند.

کارگاه کیک‌پزی برای کودکان پیش دبستانی

کارگاه کیک‌پزی برای کودکان پیش‌دبستانی به همراه مربیان تشکیل شد تا علاوه‌بر کسب مهارت‌ در این کارگاه، کودکان بدون وجود کلیشه‌های جنستیتی که عموماً این باور را القا می‌کنند که کار کردن در آشپزخانه و فعالیت‌های مربوط به آشپزی مربوط به زنان است، به فعالیت‌هایی که می‌توانند مشترک انجام دهند و دختر و پسر بودنشان در آن فعالیت مهم نیست، سر کلاس حاضر شدند و نحوه‌ی پختن کیک را یاد گرفتند.

آموزش ریاضی به کودکان پایه ششم و هفتم

ما برای آن‌که این کودکان از چرخه‌ی آموزش بازنمانند تلاش می‌کنیم و با انرژی و عشقی که معلم‌‌ها به کودکان می‌بخشند بستر آموختن که برای رشد هر کودکی لازم است را فراهم می‌کنیم.

مدال افتخار بر گردن شطرنج بازان مهروماه

تلاش‌های کودکان شطرنج‌باز مهروماه به بار نشست. امروز در مسابقات شطرنجی که به میزبانی شهرداری منطقه‌ی ۱۲ برگزار شد، کودکان از ان‌جی‌او‌های مختلف شرکت کردند. کودکان مهروماه نیز بعد از ماه‌ها تلاش و تمرین شطرنج که توسط داوطلبان مهربان به آن‌ها آموزش داده شد امروز در این تجربه‌ی جمعی جدید و هیجان‌انگیز شرکت کردند و مدال افتخار بر گردن آویختند.به امید روزی که استعدادهای همه‌ی کودکان شکوفا شود.

فرصتی دیگر برای کودکان بازمانده از تحصیل

کودکانی که تا پیش از این به دلایل مختلف خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی از تحصیل و یادگیری بازمانده بودند در مهروماه دوباره پشت میز نشستند تا لذت آموختن را بچشند.این تصویر، کودکان بازمانده از تحصیل را به همراه مربی‌شان نشان می‌دهد که مشغول تمرین دقت و تمرکز هستند و مفهوم رعایت نوبت را از مربی یاد می‌گیرند.

خانه کودک مهروماه در روستای قلعه بهادر کرمانشاه جایی برای کودکی کردن

کرمانشاه، گلستان، سیستان و بلوچستان و … فرقی نمی‌کند هر جای این سرزمین که قلب مردمانش به درد بیاید قلب ما هم می‌لرزد. امروز در تکاپوی آسان کردن شرایط زندگی برای مردم سیستان و بلوچستان هستیم و دو سال پیش در روستای قلعه‌بهادر کرمانشاه یکی از کانکس‌های تهیه شده را به خانه‌ی کودک تبدیل کردیم تا کودکان از کودکی کردن باز نمانند. هنوز با گذشت این مدت کودکی، در خانه‌ی کودک مهروماه به قوت زندگی جریان دارد.

سوادآموزی مردان

ما در مهروماه بر توانمندسازی زنان و کودکان و با محوریت خانواده در تلاشیم تا زمینه‌ی توان‌افزایی خانواده‌های محلی را فراهم کنیم. در همین راستا، کلاس‌های سوادآموزی برای پدران و همسران این کودکان و زنان از سال ۹۷ در مهروماه تشکیل شد تا اعضای خانواده با هم در مسیر یادگیری و اندوختن دانش هم‌گام شوند.

در ابتدا تعداد مردان این کلاس ۸ نفر بود اما حالا تعدادشان به ۲۵ نفر رسیده که تعدادی از آن‌ها توسط شخصی که علاقمند بود کارگرانش باسواد شوند، به موسسه معرفی شدند.
به امید روزی که با آموختن سواد و یاد گرفتن مهارت‌های مختلف زندگی این خانواده‌ها با تغییرات مثبتی همراه باشد.

برگزاری کارگاه آموزش اجتماعی- مالی برای کودکان مهروماه

در این کارگاه که مخاطب آن، گروه سنی ۷ تا ۱۰ سال بود، کودکان با مراحل برنامه‌ریزی و پیشبرد اقدامات برای برگزاری «نمایش سایه‌ای» آشنا شدند.

در این کارگاه، کودکان با همراهی مربی خود مراحل برنامه‌ریزی و اجرای پروژه را انجام دادند. در ابتدا با مشورت با هم اجرای نمایش سایه‌ای کتاب «مرغ سرخ پاکوتاه» نوشته «پروین دولت آبادی» را به عنوان پروژه‌ی عملی خود انتخاب کردند و شیوه‌ی اجرا را با مشارکت هم انتخاب کردند، با کاغذ و مقوا و چسب و … شخصیت‌های داستان را درست کردند و نمایش به صورت سایه‌بازی آغاز شد.

سیل بلوچستان، مهروماه و پرکردن جاهای خالی؛ گزارش پروژه‌ی اول مهروماه در مناطق سیل‌زده

وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان، نه ناگهانی بود، نه غیرمترقبه، فاجعه ای بود اما، که  آسیب های بسیار و خسارات عظیم وارد آورد، به مردمی که همواره با فاجعه دست به گریبانند؛ با بلاهای طبیعی و ساخته دست بشر! مردمانی مهربان، صبور، باوقار و در عین ناداری چنان بی نیاز و بخشنده که مهمان نوازی شان اشک به چشم ما می‌آورد و قلب ما را همزمان از شادی و شرم لبریز می‌کند.  قلب ما را که خود ایرانی هستیم و یکی از ملت های شهره به مهمان‌نوازی را هم.

در اینجا می توانید گزارش پروژه اول مهروماه در مناطق سیل زده را مطالعه کنید

گزارش مرحله‌ی اول کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

زرآباد، جست‌وجوی این نام در اینترنت شما را با یک بهشت مخفی آشنا می‌کند، بهشتی در گوشه جنوب شرقی ایران، استان سیستان و بلوچستان شهرستانی با ۲۶ هزار نفر جمعیت. سیل اخیر اما مردمان ساکن این خطه را با بحران‌های جدی روبه‌رو کرده است. ۱۲ روستا به صورت کامل به زیر آب رفته و تمام وسایل زندگی و معاش روستاییان را از بین برده است.توزیع کمک‌های مردمی در این محله به وسیله نیروهای بومی انجام می‌شود. آنها با شناختی که از منطقه و نیازهای مردم دارند توانسته‌اند تا امروز کار توزیع را ساماندهی کنند. هنوز هیچ تشکل مردمی در این منطقه مستقر نشده و کمک‌ها از طریق غیرمستقیم به فعالان این منطقه می‌رسد. #مهروماه در روزهای ابتدایی پس از سیل با برخی فعالان و معتمدان محلی در این منطقه ارتباط برقرار کرد تا با ارسال کمک‌های مردمی بخشی از نیازهای مردم منطقه را تأمین کند. فهرست کمک های نقدی و اقلام خریداری شده از طرف موسسه مهروماه توسط نماینده‌ی موسسه در زرآباد ارسال شده و مهروماه بر شیوه‌ی هزینه‌کرد و توزیع آن نظارت دارد. با کمک هم می‌توانیم اندکی از سختی این روزهای تلخ برای مردمان منطقه بکاهیم.

پویش همراهی مردم سیل زده سیستان و بلوچستان

می‌خواهیم این بار درکنار زنان و مردان بلوچ باشیم تا بتوانند با اتکا به دست‌های هنرمندشان آینده‌ای بهتر برای خود و خانواده‌شان بسازند. ما را در این مسیر همراهی کنید.
روش‌های مشارکت در پویش همیاری:
شماره حساب:
۲۰۲-۷۵۱-۵۳۵۸۸۱۳-۱
شبا :
IR ۸۹۰۵۵۰۰۲۰۲۷۵۱۰۵۳۵۸۸۱۳۰۰۱
شماره کارت :
۶۲۷۴۱۲۱۹۴۰۰۶۴۱۶۵

دست آفریده های دخترک روشندل مهروماه

دست‌های کوچک «آرزو» در دنیای کودکانه‌اش و به همراه دیگر دوستانش که آنها هم با دستانشان می‌بینند و می‌خوانند، کتاب‌های تصویری خلق کرده‌. کتاب‌هایی که هزار و یک داستان را در نقطه نقطه‌ی آن می‌توان دید؛ هزار و یک داستان از امید در قلب کوچک دخترک توانمندمان که هیچ‌گاه از تلاش و خلق کردن خسته نمی‌شود.
.

سیستان و بلوچستان را تنها نگذاریم

به روستاهای سیل زده بلوچستان برویم. با مردمان بنشینیم، از آنان بیاموزیم و با کمک به ایجاد صندوق های همیاری کارآفرینی با آنان همراه شویم.
موسسه توانمند سازی مهر و ماه، دارای مجوز رسمی از هلال احمر با همکاری تیمی مجرب و موفق از زلزله بم در زمینه ایجاد تعاونی های زنان فعالیت می کند

کودکان بازمانده از تحصیل در مدرسه رهیار

با حمایت‌های شما کودکان بازمانده از تحصیل مثل دیگر کودکان هر صبح با عشق یادگیری و دیدن دوباره‌ی دوستانشان به مدرسه می‌روند.

یاد می‌گیرند و تجربه می‌کنند. بازی می‌کنند و حس کودکی را تجربه می‌کنند.

به امید روزی که هیچ کودکی از تحصیل باز نماند.

همراهی داوطلبانه انجمن دندانپزشکان عمومی با مهروماه

یکی از برنامه‌های واحد مددكاری‌ اجتماعی #مهروماه ارتباط با مراکز بهداشتی و درمانی برای ارائه‌ی خدمات است. از این رو این واحد طی ارتباطاتی که با انجمن دندانپزشكان عمومی ایران در آبان ماه ماه امسال داشتند قرار شد طی پروژه‌هایی که این انجمن تعریف کرده خدمات مربوط به دندانپزشکی به کودکان مهروماه ارائه شود.

جشن یلدا

یک روز خاطره‌انگیز برای ۱۳۷ تا از بچه‌های ۵ تا ۱۲ ساله‌ی مهروماه در مرکز همایش‌های رویان به مناسبت شب یلدا

بازدید از موزه عروسک ها

در بازدید از موزه‌ی عروسک‌ها نوجوانان مهروماه با دنیای پر از رنگ و داستان عروسک‌ها آشنا شدند. با هم عروسک ساختند و داستان هر کدام را شنیدند.

کارگاه ذهن آگاهی

یکی از برنامه‌های کمیته‌ی مددکاری اجتماعی و روانشناسی #مهروماه، برگزاری کارگاه «ذهن‌آگاهی» برای زنان است.ذهن‌آگاهی می‌گوید که انسان برای آرامش و دور کردن نگرانی‌ها و اضطراب‌ها لازم است تا با جریان مستمر و لحظه به لحظه زندگی رابطه‌ای عمیق و واقع گرایانه برقرار کند.

آموزش طراحی به کودکان

کودکان خلاق‌اند اگر فرصتی برایشان فراهم شود، اگر به استعدادهای نهفته‌شان بها بدهیم. اینجا، در مهروماه چند ماهی است که کودکان فرصت یادگیری هنر طراحی را پیدا کردند، هنری که می‌توانند در آن با در دست گرفتن قلم ساعاتی را فارغ از هر آنچه کودکی‌شان را نادیده می‌گیرد، غرق در کشیدن طرح‌های مختلف شوند.

هفت ساله شدیم

هفت سال از با هم بودن گذشت؛ هفت سال تلاش برای تغییر زندگی زنانی که سال‌ها فقر، ناامیدی، غم غربت، تنهایی، کامشان را تلخ کرده‌ بود و باور ساختن در آنها رنگ باخته بود و کودکانی که صدای خنده‌ی کودکی‌در دنیایشان گم شده بود.

امروز بار دیگر و در سالگرد ساخت این خانه کنار شما داوطلبان و همراهان بودیم تا به باور ساختن رنگ ببخشیم.

عنوان جعبه آیکون دار

برای افزودن متن مورد نظرتان اینجا کلیک کنید